Sporty

坐office有時、 做運動有時。

不過真係坐得太多而warm up cool down 做得唔好的時候,肌肉又慣左唔點活動,咁肌肉疲勞就好易出現了。

在運動前或後,可以是前一晚先為肌肉打打氣,又或在運動後為肌肉放鬆。

精華油濃度保持在3%以下,方便各位自行在家使用。

塗適量按摩油在經常會有肌肉酸痛的地方,如雙臂、雙腿、肩頸、下腰等部份,慢慢以向心方法推或打圈按壓。

長氣一點:只能外用,不能進食。大肚婆、老人家、小朋友使用前先跟香薰治療師(即係我)相談。

成份:(全天然的成份,顏色味道每批次也會有少許變化)

Base Oil: Grape seed, Sweet Almond, Jojoba, Wheatgerm

Essential Oil: Lemongrass, Lemon, Frankincense, Pine, Rosemary

Out of Stock

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This